top of page
puolukka_1.JPG

Huom! Ratatiedot saattavat muuttua. Tarkista mallikartat tapahtumapaikalla.

Note! Track information may change. Check the map sample at the venue.

3. Tapahtuma erikoispitkämatka Kurenoja

Erikoispitkämatka, jossa ratapituudet ovat huomattavasti pidemmät kuin normaalit iltarastien radat. Suosittelemme ottamaan mukaan juotavaa - varsinkin jos sää on lämmin. Eikä lisäenergiastakaan ole haittaa. Järjestäjän puolesta maastossa ei ole juomapisteitä.

 

Kuntosuunnistajien ei kannata pelästyä erikoispitkiä matkoja. Radat eivät ole sen vaikeammat tai helpommat kuin yleensäkään - pituutta vain on selvästi enemmän. Kaikilla radoilla on reitinvalintatehtäviä. Eli fiksulla ajattelulla oman jalkatyön määrä vähenee. Maali odottaa niin kauan kunnes kaikki ovat palanneet. Valoisaa riittää sillä aurinko laskee klo 22:15.

Kaikkien karttojen koko on A3. Varaa mukaan iso karttamuovi.

3. Event extralong distance Kurenoja


A extra long distance, where the track lengths are significantly longer than the normal tracks of open course events. We recommend carry with something to drink - especially if the weather is warm. And the extra energy doesn't hurt either. On behalf of the organizer, there are no refreshment point on the terrain.

Runners should not be afraid of particularly long distances. The tracks are not that much harder or easier than usual - there is just more length. All tracks have route selection tasks. With smart thinking, the amount of your own legwork is reduced. The goal waits until everyone has returned. It's bright enough because the sun sets at 22:15.

Opastus  / driving directions: Tie 359 (Anjalantie) Värälä

Navigaattoriosoite / navigation: Rautakartanontie 116, Kouvola

 

Kaikkien karttojen koko on A3. Ota iso karttamuovi mukaan.

All map size is A3. Bring your own large map pastic.


A-rata 10,6 km
mallikartta / map sample

B-rata 7,0 km
mallikartta / map sample

C-rata 4,9 km
mallikartta / map sample

D-rata 3 km
mallikartta / map sample

bottom of page